Vad lagar man i en traktörpanna?

Innehållsförteckning

Vad lagar man i en traktörpanna?

Vad lagar man i en traktörpanna?

Den är med andra ord en hybrid mellan en klassisk stekpanna och en kastrull, och kan användas till en mängd olika matlagningstekniker. Traktörpannan är exempelvis utmärkt när du vill bräsera eller sautera men kan även användas för klassisk stekning eller kokning.

Vad är Sautepanna?

En sauteuse är i utseendet mest lik en kastrull men har sluttande kanter som gör att den ser ut lite som en mindre wokpanna. Ett väldigt mångsidigt kokkärl som kan användas som en såskastrull att koka sås i, eller mer som en stekpanna att bryna grönsaker, kött eller fisk i.

Vilken stekpanna tål hög värme?

En stekpanna med keramisk beläggning påminner mycket om en non-stickpanna. Den största skillnaden är att den keramiska pannan kan användas vid höga temperaturer utan att beläggningen tar skada. Undvik att använda metallredskap eller att skära direkt i pannan, och använd alltid fett när du steker.

Vad lagar man i en Gjutjärnsgryta?

En bra gjutjärnsgryta är en av de viktigaste och mest mångsidiga kokkärlen i ditt kök. Den fungerar lika väl på spisen som i ugnen vilket gör att den är perfekt för bräsering, soppkok, grytor, koka såser i, steka kyckling i och till och med baka bröd i.

Relaterade inlägg: