Vad betyder sport på tvättmaskinen?

Innehållsförteckning

Vad betyder sport på tvättmaskinen?

Vad betyder sport på tvättmaskinen?

Torktumlare sportprogram Ett program med kort torktid som är specialanpassat för att torka sportkläder i moderna fibermaterial.

Hur många kilo är en normal tvättmaskin?

De flesta tvättmaskiner rymmer idag 7-8 kg torr tvätt, vilket är väldigt mycket. Som exempel så motsvarar 7 kg tvätt ca 65 st. t-shirts. Även om en maskin kan tvätta stora mängder så är det ändå i slutändan trummans volym i liter som avgör hur mycket tvätt du kan trycka in.

Vad menas med daglig tvätt?

Ofta innebär det att maskinen tar bort några sköljningar och kanske centrifugerar något kortare tid, men behåller samma temperatur som för standardprogrammet.

Vilket program tvättar man underkläder i?

Ska du tvätta underkläder i tvättmaskinen så är underklädesprogrammet ett bra val. Finns inte ett sådant så ska det gå bra att välja ylle- eller handtvättsprogrammet. Vänd ut och in på underkläderna. Stoppa dem sedan i en tvättpåse och lägg i tvättmaskinen.

Vad betyder Outdoor på tvättmaskin?

När du tvättar och impregnerar dina kläder med det här programmet behåller de sin förmåga att andas. Perfekt för tvätt av utomhuskläder – outdoor-programmet. ... Outdoor-programmet skyddar högkvalitativa funktionskläder under tvätt.

Hur mycket tvätt är 5 kg?

Se därför till att välja en maskin som du regelbundet kan fylla helt utan mycket besvär. En liten (3–5 kg) tvättmaskin passar bra för en eller två personer om du tvättar relativt ofta och inte behöver tvätta stora saker som ett täcke eller en hel uppsättning sängkläder samtidigt.

Hur lång tvättid?

Längre tvättid ökar inte energianvändningen Det kan ta mellan 3,5-5 timmar att tvätta en fylld maskin i 60-graders tvätt med det energimärkta programmet.

Relaterade inlägg: