Hur fungerar Pop It?

Innehållsförteckning

Hur fungerar Pop It?

Hur fungerar Pop It?

Med en Pop It Fidget Toy kan du faktiskt spela många olika spel, på samma leksak. Tävla i tre i rad, vem som trycker ner alla bubblorna först, eller prova varianten där du ska få din motspelare att poppa den sista bubblan.

Varför pop it?

Pop-it är en aktivitetsleksak för barn och vuxna som ger händerna något att göra och kan motverka stress och rastlöshet. Tryck på bubblorna så ger de ifrån sig ett skönt ljud som påminner om bubbelplast som trycks sönder. Kan användas om och om igen.

Vad är pop its gjort av?

Vi alla vet hur tillfredställande det är att poppa bubbelplast – nu finns en leksak med samma härliga popp-effekt! Pop It Fidget är tillverkad av silikon och ger ifrån sig ett poppande ljud varje gång du trycker på den.

Hur stor är en pop it?

Specifikation Material: silikon Vikt: 181g Färg: Regnbåge Form: Fyrkantig Produkt storlek: 20 cm x 20 cm x 1,6 cm (7,9 tum x 7,9 tum) Förpackningen innehåller: Stor storlek Push Pop Bubble sensorisk fidgetleksak *1 spelregler 1. Två spelare turas om att trycka ner valfritt antal popbubblor.

Har lekia pop it?

Denna poppiga fidget har ett diskret popljud. Det är inte jämförbart med bubbelplast i ljud men är lika kul att "poppa". Tillverkad av silikon. Det finns inga lösa eller låtande delar, vilket gör de perfekt att leka med i en bil, buss eller flygplan, i en restaurang eller i skolan.

Hur spelar man Pop IT spelet?

Spelets gång: Ena laget slår tärningarna och det andra laget proppar ner antalet som står på tärningarna. Sen är det andra lagets tur att göra detsamma. För varje omgång så poppas dom 3 stora ner. Den som har poppat den sista stora vinner.

Kan man tvätta pop it?

Tvättas för hand med vatten och tvål.

Hur pysslar man en pop it?

VIK EN KATT

  1. VIK EN KATT. I den här videon viker jag en katt av ett vanligt kopieringspapper. BÖRJA TITTA.
  2. RITA EN BANDEROLL. Lär dig att rita en banderoll steg för steg.
  3. RITA 3D-hand. I den här videon visar jag hur du kan rita en hand i 3D. BÖRJA TITTA.

Vart kan man köpa pop ITS i Sverige?

Pop It Ups leksaker köper du hos Litenleker.se.

Vart kan man köpa pop IT skal?

Pop It Skal | CDON.

Relaterade inlägg: