Vad betyder alla tecken på Facebook?

Innehållsförteckning

Vad betyder alla tecken på Facebook?

Vad betyder alla tecken på Facebook?

: En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det.

Vad innebär det att man är aktiv i Messenger?

Messenger berättar för dina vänner när du senast var aktiv på din mobiltelefon. ... Appen berättar nämligen för dina vänner när du senast var aktiv på mobiltelefonen eller datorn. Anledningen är att de ska veta varför du kanske inte svarar direkt.

Varför skickas inte mina meddelanden på Messenger?

Några skäl till varför du inte kan skicka meddelanden: Du har skickat många meddelanden den senaste tiden. Dina meddelanden bröt mot Facebooks communityregler. Problem med appen, telefonen eller internet.

Varför ser jag inte vilka som är aktiva på Facebook?

Om du inte ser bredvid en persons namn innebär det att hen har inaktiverat funktionen Aktiv status i inställningarna. När aktiv status är aktiverad visas du som aktiv eller nyss aktiv i den här profilen.

Kan inte skicka från Messenger?

Avinstallera och installera om din Messenger-app från Google Play Butik. Uppdatera appen för Google Play Butik. Logga ut från ditt Google-konto på enheten och logga sedan in igen.

Relaterade inlägg: