Hur man gör ett eget Pokémon kort?

Innehållsförteckning

Hur man gör ett eget Pokémon kort?

Hur man gör ett eget Pokémon kort?

Det första du behöver göra är att välja vilka pokémon du ska bygga din lek kring. Därefter tar du fram en tydlig strategi som drar nytta av deras styrkor. Du kan sedan välja de kort som lämpar sig bäst för att tillämpa denna strategi.

Vilka pokémonkort ska man köpa?

Pokémonkorten med högst värde

  • Holografiska Base Set First Edition. Base Set-korten var de första engelska Pokémonkorten som gavs ut. ...
  • Shining-kort. Shining-korten släpptes 20, som hemliga kort i utgåvorna Neo Revelation respektive Neo Destiny. ...
  • Pikachu Illustrator. ...
  • 20th Anniversary 24-karat Gold Pikachu.

Vad betyder ordet Pokémon?

Originalet är på japanska och uttydningen av namnet blir "Pocket Monsters" (fickmonster), vilket också de första spelen hette i Japan.

Vad är pokémon GX?

Pokèmon GX-vad är det? Man ser att en Pokèmon GX är en GX för att det står GX efter namnet. ... Det är den attacken som du bara kan använda en gång per spel, Även om du byter din aktiva Pokèmon mot en annan GX, så får du inte använda den GX:ens GX-attack, för du har redan använt en GX attack.

Hur hittar man en Pokémon?

I Pokémon Trading Card Game bygger spelarna upp kortlekar med sina favoritpokémon som bas. Sedan spelar de mot varandra genom att skicka ut sina Pokémon att kämpa för att bevisa vem som är den bästa Pokémontränaren. Spelarna kan börja med temalekar - färdigförpackade kortlekar som innehåller grunderna till spelet.

Hur man spelar Pokémon kort?

Du drar ett kort i taget både du och din motsåndare från var sin draghög. Starkast Pokémon vinner och Pokémonen läggs i en vinnarhög eller i en förlorarhög. Flest antal vinnande kort vinner spelet efter förutbestämt antal dragna kort! Nu åter till ordningen!

Hur fungerar Pokémon spelet?

När du rör dig i dina hemtrakter eller på platser du besöker kan din smartphone vibrera för att tala om för dig att du befinner dig i närheten av en Pokémon. När du väl har hittat en Pokémon, ta sikte på telefonens pekskärm och kasta en Poké Ball för att fånga den – men ta det försiktigt, annars kan den springa iväg!

Relaterade inlägg: