Vilken färg passar till grön?

Innehållsförteckning

Vilken färg passar till grön?

Vilken färg passar till grön?

Grönt är också en väldigt tacksam färg att matcha med andra färger – kanske är det därför den är så populär? Med grönt är det lätt att arbeta med färgsättningen och accentfärgerna i ett rum. Tre färger som passar finfint tillsammans med grönt är rosa, blått och orange.

Vilka färger passar till gråa väggar?

Färger som passar med grått Vill du ha en avslappnad, lugn och harmonisk atmosfär kan du kombinera med blå, lila, gröna eller bruna toner. Vill du ha ett rum som andas mer energi och kreativitet kan du gå mot den röd-gula delen av färgspektrat.

Vilken väggfärg passar till grön soffa?

En grön soffa blir som en smaragd i vardagsrummet, och en sådan juvel vill man ju framhäva på bästa sätt. En riktigt mörk, gråsvart vägg plockar fram juveltonerna i tyget, medan en ljust blå eller turkos vägg ser till att formen på soffan verkligen kommer till sin rätt.

Vilken färg passar till gröna byxor?

Här listar vi 4 olika färger som passar till grönt, lite oavsett vilken nyans det handlar om.

  • Marinblått. Blått och grönt är angränsande färger och en oslagbar kombination. ...
  • Rött. Rött tillsammans med grönt måste inte kännas julgran. ...
  • Brunt. ...
  • Beige.

Vilka färger passar till grått kök?

Tillsammans med ljusgröna färger passar de dova grå tonerna väl in i svenska kök: – Vill man uppnå en lugn och hemtrevlig känsla och vill man ha något mer nytt så passar den grå färgskalan utmärkt. Även ljusgröna toner ser vi kommer starkt – båda färgtonerna passar i såväl lantkök som i modernare kök.

Relaterade inlägg: