Vilken färg passar till grön soffa?

Innehållsförteckning

Vilken färg passar till grön soffa?

Vilken färg passar till grön soffa?

Grönt är också en väldigt tacksam färg att matcha med andra färger – kanske är det därför den är så populär? Med grönt är det lätt att arbeta med färgsättningen och accentfärgerna i ett rum. Tre färger som passar finfint tillsammans med grönt är rosa, blått och orange. Soffa från Saxo Living.

Vilken matta passar till grön soffa?

Vi rekommenderar att du väljer en accentfärg - senapsgult, smaragdgrönt, petrol eller liknande - för soffan eller mattan. Plocka sedan upp denna färg minst tre gånger i rummet, tex med kuddar, konst eller till och med blommor. Balansera detta med mer subtila nyanser som grå, greige, beige och nyanser av vitt.

Vilken färg ska man ha på soffan?

Beroende på vilken kulör man väljer på sin soffa, upplevs soffan mer eller mindre klassisk. En basfärg som beige upplevs exempelvis mer klassisk än en i rosa, som flirtar mer med vår samtid och vad som är en trend. Dock är modellen och samspelet mellan vald kulör viktigt för helheten.

Vilken färg passar till gammelrosa?

Grå är det absolut bästa färgen att matcha med rosa. De kompletterar varandra så fantastiskt bra, och skapar dessutom en kombination som är både lätt att bära upp och lätt att välja ut plagg för.

Vilken matta till ljusgrå soffa?

Har du en ljusgrå soffa, så väljer du vanligtvis inte en ljusgrå matta. Istället väljer du kanske en annan färg, eller om du vill ha en grå matta så väljer du en mörkare grå nyans i mattan än den i soffan. Många väljer en matta i grått, vitt, svart eller beige till sin grå soffa.

Vilken matta passar till blå soffa?

Mattor på golvet kan också matcha soffan, och hålla ihop möblemanget – bra tips i en öppen planlösning där man vill ha olika zoner. Här matchar både konstverk och mattan soffan. Gruppen bryts fint av det vita, runda soffbordet.

Vilken färg passar till mörkgrå soffa?

För en mörkgrå soffa, välj kuddar i nyanser av marinblå, lila, grön, gul och orange för att bryta monotonin av grått och introducera ett intensivt, färgstarkt inslag i interiören. Förutom kuddar är filtar eller mattor också populära tillbehör.

Vilken färg på gardiner till mörkgrå soffa?

Exempel: Din soffa eller dina väggar är grå, så du tar upp det gråa genom att även välja grå gardiner. Eller också väljer du en kulör som kompletterar det grå, som till exempel rosa.

Relaterade inlägg: