Vad är International Parcel Service?

Innehållsförteckning

Vad är International Parcel Service?

Vad är International Parcel Service?

Med International Parcel skickar du paket till mottagare i hela världen*. Vi hämtar ditt paket och levererar det till mottagarens serviceställe inom några dagar beroende på var i världen paket ska skickas.

När kommer PostNord med paket?

Leverans av postpaket Paket är normalt framme redan nästa vardag*. Beräkna den tid det tar för paketet att komma fram till mottagaren.

Vad är mitt kollinummer?

Kollinummer är det nummer ett logistikföretag använder för att identifiera och därmed spåra försändelser. Ofta kan vem som helst med tillgång till kollinumret se var paketet för närvarande befinner sig genom att gå in på fraktföretagets hemsida och skriva in numret.

Vad är Importpaket?

​Här hittar du som företag information om vad som gäller när du tar emot brev, paket och pall från andra länder eller importerar varor. Med import menas i tullsammanhang, att en vara tas in från ett land utanför EU – även från de länder som räknas som EU:s skatteområden eller punktskatteområden.

Kan man skicka företagspaket som privatperson?

Det är normalt inte en vanlig present som man vill skicka när man pratar om att skicka paket till företag som privatperson. ... Då är det bara att klistra på lappen på samma paket du fick och skicka iväg genom närmaste ombud.

Får PostNord öppna paket?

Personalen på Postnord får inte öppna paket och brev och inte heller tipsa polisen, även om de misstänker att det finns knark i breven. Det innebär i praktiken att Postnord agerar knarklangare. Och inte bara knark - även vapen, explosiva varor och dopningsmedel skickas per post.

Hur lång tid tar det för ett paket att komma fram?

Den normala leveranstiden för att skicka ett paket inrikes är normalt en arbetsdag med undantag för vissa orter som du kan se på PostNords hemsida. Inom EU är paketet normalt sett framme efter 2-5 vardagar efter inlämning. Utanför EU kan leveranstiderna variera mellan 4-8 vardagar.

Relaterade inlägg: