Vad betyder Plus och Premium på Hemnet?

Innehållsförteckning

Vad betyder Plus och Premium på Hemnet?

Vad betyder Plus och Premium på Hemnet?

Hemnet Bas är vårt minsta annonspaket. ... Premium ger ännu större synlighet i sökresultatet än Hemnet Plus med två extra bilder och annonsen placeras högst upp bland de annonser som publiceras samma dag på Hemnet.

Vad är Hemnet bas?

Hemnet Bas är en av tre olika marknadsföringspaket som säljare kan välja för sin annons på Hemnet. I Hemnet Bas ingår en annons på Hemnet. Bas passar för den som ska sälja i ett område där många vill köpa men få liknande bostäder finns till försäljning.

Vad betyder sparat visningstid på Hemnet?

Normalt sett visas dina aktuella visningstider enbart i din annons. Men med Hemnet Plus och Hemnet Premium visas dina aktuella visningstider direkt i resultatlistan. Det gör att besökare lättare kan se dina visningstider och spara dem i sin kalender.

Är Hemnet Premium värt det?

Bostäder med fler besök till bostadsannonsen säljs ofta både snabbare och till högre slutpriser. Skillnaden mellan utgångs- och slutpris för bostäder med Hemnet Premium är 8,7 % och 7,6 % för Hemnet Bas. ... Det är en skillnad på 1,1 procentenheter i prisutveckling.

Vad är Hemnet Premium?

Hemnet Premium är vårt annonspaket för dig som vill slå marknaden och få ut det mesta av annonseringen på Hemnet. Premium ger ännu större synlighet i sökresultatet än Hemnet Plus med två extra bilder och annonsen placeras högst upp bland de annonser som publiceras samma dag på Hemnet.

Hur många kommer i snitt på visning?

Hur många kommer i snitt på visning? Det finns många olika faktorer som avgör hur många som kommer på en visning. En mäklare vi varit i kontakt med säger att i snitt i Sverige kanske det är fem spekulanter som kommer.

Vad är Säljkollen på Hemnet?

Säljkollen är en sida med mer detaljerad besöksstatistik för säljarens bostad, där både du som mäklare och din säljare kan se hur många klick annonsen får dag för dag och hur den presterar i jämförelse med liknande bostäder.

Är det värt med homestyling?

Det finns två aspekter när det kommer till homestyling och dess värde. Dels värdet det har för säljaren, dels värdet det har för mäklaren. Mäklare har sett att genom att erbjuda homestyling som en tilläggstjänst blir kunderna mer positiva inför deras varumärke.

Relaterade inlägg: