Vad betyder spillning?

Innehållsförteckning

Vad betyder spillning?

Vad betyder spillning?

Avföring (latin: faeces) är den solida substans som återstår av födan efter att den passerat genom en organism, som absorberat delar av dess näringsinnehåll. Utsöndrandet av denna substans kallas defekation. Avföring kallas även faeces (latin) och exkrement. Spillning är en vanlig benämning på djurs avföring.

Vad betyder Harlort?

harlot {substantiv} prostituerad kvinna {utr.} sköka {utr.} [gam. mod.]

Vad betyder exkrement?

Exkrement betyder ungefär detsamma som avföring.

Vad är djurspillning?

Spillning utgör ett påtagligt bevis på att ett djur varit där. Har man dessutom har tur att se djuren på plats, så kan man se vilka spår de gör och lära sig hur de ser ut tills nästa gång man kommer ut. Spillning av djur är kan man finna året runt och på skiftande ställen.

Hur ser rävens avföring ut?

En rävspillning har samma färg som vargens och kan även den innehålla hår, men då korta från t ex gnagare. Rävens spillning är alltid betydligt mindre än vargens.

Hur ser Mård bajs ut?

Bajset är väldigt mörkt, nästan svart så om den har ätit av mina häggbär som ramlat ner eller blåbär är inte omöjligt. Mård eller igelkott gissar jag på. Beror lite på storleken.

Vilket bajs är det?

Efter den mycket charmiga Vems rumpa är det? kommer den naturlig uppföljaren: Vems bajs är det? Syna bajset och gissa vem det är som har gjort det....Vems bajs är det?
FormatKartonnage (Board book)
FörlagTukan Förlag
ÖversättareMarie Helleday-Ekwurtzel
OriginaltitelOho, wer geht denn da aufs Klo?
Illustratör/FotografThorsten Saleina

Relaterade inlägg: