Vad är push i Facebook?

Innehållsförteckning

Vad är push i Facebook?

Vad är push i Facebook?

Push-meddelanden: skickas när du inte aktivt använder Facebook (exempel: på enhetens låsskärm). ... Dessa visas som siffror ovanför i Facebooks navigering eller ovanför Facebook-appen på din mobil. Du kan inte stänga av aviseringar i appen helt, men du kan välja vad du aviseras om.

Hur får man bort notiser från Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Inställningar. Tryck på Aviseringsinställningar eller Sms nedanför Aviseringar. Tryck och anpassa hur du får aviseringar och vad du får aviseringar om.

Hur fungerar vänner i närheten på Facebook?

Med Vänner i närheten kan du och dina vänner kan dela era platser med varandra. När du aktiverar Vänner i närheten slår du även på Platshistorik. Platshistorik måste vara på för att vissa platsfunktioner, som Vänner i närheten, ska fungera på Facebook. Slå på platstjänster och bakgrundsplats.

Vad är push meddelande Instagram?

Tänk på att du först kan få en push-avisering när någon du följer delar för första gången på ett tag, oavsett om du har aktiverat inläggsaviseringar för personen eller inte. Andra får inget meddelande om att du slår på eller av aviseringar för dem. Läs mer om att hantera aviseringsinställningarna.

Hur stänger man av Messenger notiser på Facebook?

Så här anpassar du push-notiserna för mobil i Android-enhetens inställningar (OS 6.0+):...

  1. Gå till enhetsinställningarna.
  2. Tryck på Appar och aviseringar.
  3. Tryck på Facebook och därefter på Aviseringar.
  4. Slå på eller av aviseringar från Facebook.

Vad betyder ordet aviseringar?

Avisering betyder i stort sett samma sak som meddelande.

Relaterade inlägg: