Vad betyder på förhand mäklare?

Innehållsförteckning

Vad betyder på förhand mäklare?

Vad betyder på förhand mäklare?

Förhandsbud = Att lägga ett bud på förhand, innan man varit på visning på bostaden. Säljs bostaden på ett förhandsbud står det oftast följande i annonsen på Hemnet: Borttagen innan visning.

Vad betyder Förhandsbud?

BostadAllt fler lägenheter säljs på förhandsbud, innan de ordinarie visningarna. ... Men många köpare känner sig snuvade när lägenheten är såld redan innan visningen.

Vad menas med Underhandsförsäljning?

Försäljning Underhand Det betyder att bostäderna varken annonseras i tidningar eller på Internet. ... Underhandsförsäljning är ett bra alternativ för dig som vill avyttra egendom smidigt och diskret, samtidigt som din bostad exponeras mot en mycket köpstark målgrupp.

Vad menas med bokad visning?

En bokad eller anmäld visning är öppen för alla men spekulanterna anmäler sig i förväg, så att mäklaren har koll på vilka som kommer.

Vad är Underhandsvisning?

ATT SÄLJA UNDER HAND – STEG FÖR STEG Mäklaren gör en värdering av bostaden och kommer tillsammans med säljaren överens om ett marknadsmässigt pris. Mäklaren tar sedan kontakt med spekulanter som är relevanta för det specifika objektet. Mäklaren visar bostaden för kunden/kunderna. Vi kallar det VIP-visning.

Vad är ett Fördelningssammanträde?

Resterande del av köpeskillingen ska betalas senast vid fördelningssammanträdet, det sammanträde där kronofogdemyndigheten fördelar pengarna mellan borgenärerna, vilket hålls cirka fyra veckor efter auktionen. Tillträde kan normalt ske på fördelningsdagen.

Relaterade inlägg: