Vad är fr?

Innehållsförteckning

Vad är fr?

Vad är fr?

FR – ISO 639 alpha-2 koden för franska (språket) FR – ISO 3166-1 alpha-2 koden för Frankrike. . fr – nationell toppdomän för Frankrike.

Vad är STG?

Allmänna Standardiseringsgruppen, av SIS auktoriserat standardiseringsorgan med uppdrag att utföra allmänna och övergripande standardiseringsarbeten.

Vad är pF?

pF är 10-logaritmen av det negerade värdet på markvattnets tryckpotential (tension), där är vattnets tryckpotential uttryckt som centimeter vattenpelare, vilken alltid är negativ ovanför grun [..]

Vad menas med TLC?

I husannonser på Nya Zeeland, och kanske också på andra håll, förekommer ibland förkortningen TLC, uttytt ”tender love and care”. Det är en förskönande omskrivning som betyder att objektet är ett ruckel i trängande behov av en rejäl upprustning innan man kan flytta in i det.

Vad menas med BRB?

Kommer snart tillbaka Ibland när du chattar finns det något annat som fångar din uppmärksamhet: dörrklockan ringer, katten vill släppas ut eller så måste du ha kaffe. Så för att din kompis inte ska tro att du inte längre vill prata kan du skriva BRB – och den vet att du snart kommer tillbaka.

Relaterade inlägg: