Hur sätter man i en ring i näsan?

Innehållsförteckning

Hur sätter man i en ring i näsan?

Hur sätter man i en ring i näsan?

Placering av näspiercing Placeringen av piercingen görs i vecket på näsvingen. Om du fladdrar med näsborrarna så märker du att det blir ett veck. Vanligast är att näspiercingen sätts någonstans längs vecket. Detta för att minska irritation och för optimal läkning av din piercing.

Kan man ha ring i näsan direkt?

Vissa vill börja med ring direkt och även då vi har en piercare som kan sätta ring från början, så läker det oftast mycket bättre och snabbare med en stav, vilket är vår första rekommendation gällande val av smycke.

Hur lång tid tar det innan Näspiercing läker?

Det är helt normalt och lägger sig efter någon dag. Men det är viktigt att ta hand om det nya hålet ordentligt så det inte blir infekterat. Det tar minst fyra veckor för hålet att läka tillräckligt mycket för att du ska kunna byta till ett annat nässmycke.

Är örhängen en piercing?

Olika typer av öron piercing Örsnibben är som sagt det absolut mest vanliga, detta kallar vi örhängen och det hittar du under kategorin smycken. Tragus piercing är ett smycke som sitter i den lilla flärpen i mitten av örat, den kan variera i storlek mellan 1,2mm till 1,6mm och finns i många fina smycken.

Hur får man upp en piercing ring?

Om din ring inte stänger sig eller öppnar sig för lätt Du trycker försiktigt på sidorna så att ringen pressas samman lite. Gör detta försiktigt och det är bättre att trycka lite i taget tills du märker att låset på ringen klickar i som den ska. Trycker du för hårt så riskerar du att böja ringen.

Hur byter man piercing i näsan?

De två vanligaste sätten att sköta eftervården av en ny piercing i näsan är: Antingen använder man Saltlösning som man kan blanda själv och blötlägga piercingen med, man kan även köpa färdig saltlösning i sprayform som skyndar på läkningen med hjälp av naturligt havssalt och mineraler.

Vad händer om man byter piercing för tidigt?

Efter att piercingen är läkt kan man byta ned till en kortare stav. Även om piercingen verkar vara läkt efter ett par veckor, så är den inte fullt läkt förrän efter ca två månader. Om du byter ditt smycke tidigare än så, kan vävnaden tendera att svullna upp igen, vilket gör det nya smycket för kort.

Hur lång tid tar det för en piercing att läka?

Den största skillnaden mellan brosk- och örsnibbpiercings är läktiden. En örsnibb kan läka på 6-8 veckor, medan en broskpiercing kan ta upp till mellan 6 månader och 1 år innan den är fullt läkt.

Hur snabbt läker piercing ihop?

Detta varierar från piercing till piercing. Broskpiercingar som helix, forward helix, conch, tragus tenderar till att ta lite längre tid än tex vanliga hål i öronen, septum, läpp eller tungpiercing. Om du sköter om din piercing noggrant och följer råden vi gått igenom ovan så brukar läktiden variera mellan 2-4 månader.

Vad heter alla piercingar i örat?

Piercing - Mer populärt än någonsin

  1. Örsnibb, vanliga hål i öronen och high lobe.
  2. Helix. ...
  3. Näspiercing. ...
  4. Flatpiercing. ...
  5. Daith. Daith eller migränpiercingen som den av många kallas, har lyckats peta ner septumpiercingen från topp 5-listan. ...

Relaterade inlägg: