Hur tar man bort en privat grupp på Facebook?

Innehållsförteckning

Hur tar man bort en privat grupp på Facebook?

Hur tar man bort en privat grupp på Facebook?

Hur tar jag bort eller arkiverar en Facebook-grupp?

  1. Tryck på och bläddra sedan ned till Grupper och välj den grupp du vill ta bort.
  2. Tryck på Mer > Visa gruppinfo > Medlemmar.
  3. Tryck på bredvid varje medlems namn, utom ditt eget > Ta bort från grupp.

Vem kan se mina kommentarer på Facebook?

När du gillar något eller kommenterar på något på en annan persons vägg är det den personens sekretessinställningar som avgör vilka andra som kan se det. Kommentarer och gillningar på ett offentligt delat inlägg kan alla se.

Vad är en Facebookgrupp?

Visst finns det saker du inte vill berätta för alla Facebook-vänner. Genom att skapa en grupp kan du välja att hålla kontakt med några utvalda. Ett problem med Facebook är att tjänsten har blivit så stor. ... En grupp kan beskrivas som ett begränsat rum på Facebook, ett rum där bara vissa personer släpps in.

Kan man dölja vilka grupper man är med i på Facebook?

Tryck på längst upp till höger i Facebook och bläddra sedan ned till Grupper och välj din grupp. Tryck på Mer och välj sedan Visa gruppinfo. Tryck på Redigera gruppinställningar. Nedanför Dölj grupp väljer du Synlig eller Dold.

Vad är grundande medlem Facebook?

Du kan välja att godkänna medlemmar och besökare som deltagare innan de publicerar ett inlägg eller kommenterar första gången. När någon godkänns som deltagare kan du fortfarande kräva administratörsgodkännande av hens framtida inlägg.

Hur går man ur Facebook grupp?

Så här går du ur en grupp:

  1. Från nyhetsflödet trycker du på och sedan på Grupper.
  2. Tryck på Grupper och välj gruppen du vill gå ur.
  3. Tryck på Har gått med nedanför omslagsfotot och välj Gå ur gruppen.

Hur stänger man av kommentarer på Facebook profilbild?

Det gör du på de tre punkterna över inlägget. Välj stäng av aviseringar för inlägget. Nu kommer du inte få meddelande varje gång någon kommenterar inlägget. Själv tycker jag att det är lite jobbigt att få aviseringar om jag byter profilbild och någon kommenterar den.

Kan man dölja inlägg för vissa personer på Facebook?

Gå till inlägget i nyhetsflödet som du vill dölja. Tryck på överst till höger på inlägget och välj ett av följande alternativ: Dölj inlägg: Döljer ett enskilt inlägg. Pausa [Namn] i 30 dagar: Döljer tillfälligt alla inlägg från en person, sida eller grupp från nyhetsflödet.

Hur skapar jag en Facebookgrupp?

Det enklaste är att skapa en Facebookgrupp på datorn. Logga in som vanligt på Facebook, klicka på pilen uppe till höger och välj Hantera grupper, Skapa grupp. Ge gruppen ett namn och välj sekretessnivå. Väljer du Offentlig grupp är den öppen för alla medan Sluten grupp bara låter medlemmar se vad som skrivs.

Relaterade inlägg: