Vad heter biografen vid Hötorget?

Innehållsförteckning

Vad heter biografen vid Hötorget?

Vad heter biografen vid Hötorget?

Kort om biografen Filmstaden Sergel ligger på Hötorget och har 14 salonger med totalt 2098 platser.

När börjar filmen på bio reklam?

Trailers och andra reklamfilmer visas allt oftare upp till 20 minuter innan själva biofilmen börjar. I en intervju med SF:s David Bonnier i DN uppges var femte filmvisning ha ett 20-minuters reklamblock. – Snittblocken har blivit längre, men topparna har inte blivit längre.

När öppnar Filmstaden Sergel?

Vi har öppet måndag - fredag kl. 10:00 - 17:00. Lördag - söndag kl. 11:00 - 16:00.

Vad är parkett Filmstaden?

Om du vill uppleva riktigt bra film på första parkett är det aldrig långt till en av våra biografer i Stockholm. ... Vi har filmer för alla, oavsett om du vill se romantisk komedi, spännande action eller den senaste storfilmen med din favorit i huvudrollen.

Vad innebär syntolkning på bio?

Syntolkning innebär att filmens handling och visuella miljöer beskrivs på svenska, så att personer med synnedsättning kan ta del av allt som händer i en film. Syntolkning på svenska finns till både svenska och utländska filmer. Ljudspåren går att nå via kostnadsfria appar på din smarta mobiltelefon eller surfplatta.

När kommer Baby bossen 2 ut på bio?

(Indonesien) The Boss Baby: Family Business/Release date

Hur länge visas Halloween Kills på bio?

De samlas för att försöka stoppa den här galningen, en gång för alla. "Halloween Kills" - andra kapitlet i en planerad trilogi - kommer på bio och IMAX den 15 oktober 2021. Den sista filmen heter "Halloween Ends" och släpps 14 oktober 2022.

Är Bio öppet i Stockholm?

Det går fortfarande att se film på Svenska Bios biografer Grand och Victoria i Stockholm. Svenska Bios biografer Grand på Sveavägen och Victoria på Götgatan har fortsatt öppet och visar film som tidigare. Svenska Bios salonger påverkas inte av Filmstadens beslut att tillfälligt stänga.

Kan man lämna tillbaka biobiljetter?

Du kan återlösa dina biljetter i kassan på valfri Svenska Bio- eller en Filmstadenbiograf fram till 15 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna och det kort som betalningen gjordes med så hjälper personalen dig.

Relaterade inlägg: