Vad betyder rött hjärta emoji?

Innehållsförteckning

Vad betyder rött hjärta emoji?

Vad betyder rött hjärta emoji?

Rött hjärta emoji Den representerar passion och en djup koppling till någonting, men även romans, vänskap och villkorslös kärlek. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den. På Snapchat representerar det röda hjärtat att två personer har varit #1 BFs (bästa vänner) på Snapchat under två veckor på raken.

Vad betyder en aubergine?

Emoji 🍆 - Aubergine Ibland när emojin används betyder den även penis! Anledningen till varför just aubergin-emojin ofta får symbolisera penis är troligen för att den till utseendet har mer gemensamt med en penis än t. ex. banan-emojin eller morots-emojin.

Vad är ett rosa hjärta i hjärtat?

  • Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den. Läs mer: Emoji 💗 Växande hjärta.

Vad betyder rött hjärta på Snapchat?

  • Ett rött hjärta på Snapchat betyder att ni har varit #1 BFs (bästa vänner) med varandra under två veckor på raken, alltså att ni båda har skickat fler snaps till den andra än någon annan under hela två veckor! Vad betyder ❤️ på WhatsApp

Vad är det gula hjärtat för?

  • Det gula hjärtat sägs representera vänskap och glädje, används ofta för att symbolisera ungdom och styrka, solsken, sommar och vår. Kan även användas för att representera en slags nystart och renhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vad betyder det Gröna hjärtat?

  • Grönt hjärta emoji. Det gröna hjärtat är även känt som det avundsjuka hjärtat, och förknippas ofta med avundsjuka och svartsjuka. Men, beroende på sammanhang kan det även ha en annan betydelse, nämligen miljö, växter, natur, vegetarianer och veganer.

Relaterade inlägg: