Vad betyder de på tvättmaskinen?

Innehållsförteckning

Vad betyder de på tvättmaskinen?

Vad betyder de på tvättmaskinen?

Felkod de på en Samsung tvättmaskin indikerar att luckan på tvättmaskinen är öppen. Följ anvisningarna nedan, för att lösa felkoden de. Börja med att kontrollera, att tvättmaskinens lucka är helt stängd – kolla gärna om det finns kläder, som sitter fastklämda i luckan.

Vad betyder e20 på en tvättmaskin?

Felkod e20 kommer fram på en Electrolux tvättmaskin, när tvättmaskinen inte kan tömma ut vattnet, följ anvisningarna nedan för att lösa problemet. ... Kommer felkod e20 fortfarande fram efter att du har rensat både luddfilter och avloppspump, är det möjligt att avloppsslangen har stoppat till.

Vad betyder CL på Siemens tvättmaskin?

Avaktivera barnlåset på tvättmaskinen. När barnlåset är aktiverat kommer antingen en nyckelsymbol eller en ”CL”-symbol visas på displayen och alla tvättmaskinens knappar kommer att inaktiveras. Om du vill avaktivera barnlåset håller du ned Start-knappen i tre till fem sekunder.

Kan inte öppna tvättmaskinen Siemens?

Ett problem med både öppning och stängning av luckan kan orsakas av att kläder, särskilt mindre plagg som t. ex. strumpor, fastnat mellan luckan och tvättmaskinschassit. Se till att det inte finns några kläder som sitter fast mellan luckan och chassit innan du startar ett program.

Vad betyder e40 på tvättmaskin?

Felkod e40 kommer fram på en Electrolux tvättmaskin, när det är fel på tvättmaskinsluckan. Följ anvisningarna nedan, för att lösa felet. Undersök att tvättmaskinsluckan sluter helt tätt, innan du startar programmet. Om du kan höra klickljud från lucklåsen, så är tvättmaskinens lucklås defekt.

Vad betyder e på Siemens induktionshäll?

Om alla värmezoners lampor blinkar eller ger fel E, så är grytan du använder troligen inte lämplig för induktion. Det vill säga att det finns två elektronikenheter till én induktionshäll. ...

Kan inte öppna luckan till tvättmaskinen?

Inledningsvis kan du försöka nödöppna tvättmaskinen genom att dra ur strömmen (dra ur kontakten i väggen), vänta 1 timme och sedan ansluta tvättmaskinen igen. Om detta inte löser problemet har tvättmaskinen troligtvis en nödöppningsspärr: Dra i splinten. Samtidigt med att du drar i splinten, drar du i luckhandtaget.

Relaterade inlägg: