Vad menas med under behandling?

Innehållsförteckning

Vad menas med under behandling?

Vad menas med under behandling?

I de flesta fall betyder det att varan snart läggs ut till försäljning.

Vad är Sellpy Circle?

Med Sellpy Circle kan du lägga upp dina tidigare köp till försäljning igen utan att skicka in varorna till Sellpy igen. Återaktivera annonsen, sätt ett eget pris på varan och behåll 80% av försäljningen. Vi hanterar betalning, kommunikation med köpare, bokar frakt och tar hand om eventuell retur.

Hur mycket tar Sellpy?

Du får alltid tillbaka 40% av försäljningspriset från 50 SEK upp till 500 SEK, och 70% på delen över 500 SEK. Minus 10 SEK i annonskostnad.

Vad är Sellpy-konto?

Vi hjälper privatpersoner och företag att sälja det de inte längre använder! Logga in eller skapa ett konto för att komma igång med att både sälja och handla.

Vad tycker ni om Sellpy?

Bra hållbar återvinning. Jag är nöjd med mina köp på Sellpy. Det har varit fel beskrivning,trasiga kläder,fel storlek som har varit tråkigt,men jag fick reklamera och fått pengar tillbaka utan dröjsmål . Det känns tryggt att handla.

Vem står bakom Sellpy?

Grundare: Michael Arnör, Philip Gunnstam och Oskar Nielsen. Ägare: Grundarna, några anställda samt riskkapitalister med H&M som största externa investerare. Antal medarbetare: 35 på kontoret och ungefär 130 på lagren. Omsättning: Cirka 85 miljoner under 2017.

Hur länge gäller en Sellpy-påse?

Som längst ligger en vara ute till försäljning i ca 90 dagar innan den går till välgörenhet. Du kan hela tiden följa försäljningen av dina saker via ditt Sellpy-konto.

Får man pengar av Sellpy?

Sellpy säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de föremål som sålts och du får en andel av försäljningspriset. Sellpy betalar som regel ut din andel av försäljningspriset till ditt bankkonto. Sälj-tjänsten är avgiftsbelagd.

Relaterade inlägg: