Vad betyder försändelsen är på väg?

Innehållsförteckning

Vad betyder försändelsen är på väg?

Vad betyder försändelsen är på väg?

PostNord har fått elektronisk information om din leverans som nu är hos avsändaren eller på väg till PostNords terminal. Spårningsinformationen uppdateras när leveransen har ankommit terminal".

Vad betyder paket påväg PostNord?

Avisering via sms, mejl eller brev är ett sätt att meddela dig som mottagare att ett brev eller paket finns att hämta, är på väg eller kommer att levereras. När du hämtar ditt brev eller paket ska du uppge den fyrsiffriga koden i ditt SMS eller ditt försändelse-ID som du har fått i mejl- eller brevavin.

Hur legitimerar man sig med BankID PostNord?

Så här fungerar Mobilt BankID Varan packas och paketet levereras till ditt ombud. Du får ett sms med länk till en landningssida. Där identifierar du dig med hjälp av Mobilt BankID och får en kod. Koden är inte personlig utan du kan ge den till någon annan som hämtar ut varan hos ombudet.

Vad betyder Importhanteras?

Alla försändelser med värde ska importhanteras enligt gällande svensk lagstiftning. ... När en försändelse med kläder eller skor anländer till Sverige finns i normalfallet endast uppgift om innehåll, värde och bruttovikt på försändelsen. PostNord har ingen möjlighet att öppna försändelsen för att kontrollera innehållet.

Vad är referensnummer postnord?

Ordernummer är en typ av referensnummer Företag som säljer produkter och/eller tjänster via e-handel ger ett unikt ordernummer till varje enskild beställning som görs. Ordernummer är en förutsättning för att man som e-handlare ska kunna hålla ordning och reda bland alla beställningar och köp som kommer in.

Relaterade inlägg: