Är Nötsmör nyttigt?

Innehållsförteckning

Är Nötsmör nyttigt?

Är Nötsmör nyttigt?

Det härliga med nötsmör är att det är väldigt näringsrikt. Nötter, jordnötter och mandlar innehåller mycket av det mesta. De innehåller mycket omättat fett, framför allt enkelomättat. De är goda källor till vegetabiliskt protein och de kolhydrater de innehåller är av den långsamma sorten.

Vilket Nötsmör är godast?

Om du vet med dig att du inte får i dig tillräckligt med järn, är cashewsmör ett perfekt sätt att boosta förråden. Man ska vara medveten om att nötter innehåller en hel del kalorier, men de flesta nötsmör – framförallt cashewsmör – är också rika på mättande protein, som hjälper till att hålla hungerkänslorna i schack.

Hur länge håller Nötsmör?

Här står det 120 dagars hållbarhet och att både öppnad och oöppnad förpackning ska förvaras i rumstemperatur.

Finns Mandelsmör att köpa?

Köp Kung Markatta Mandelsmör 360 g på apotea.se.

Vad passar ihop med jordnötssmör?

Koka havregrynsgröt. När gröten är klar, rör ner en stor matsked jordnötssmör som får smälta i gröten. Toppa med små äppelbitar, kanel och jordnötssmör. En skål med naturell yoghurt och färsk frukt tillsammans med en klick jordnötssmör på är ett gott mellanmål.

Är Proteinella nyttigt?

Är ett extremt populärt pålägg, treat eller bakingrediens - användningsområdena är många! HealthyCo`s Proteinella är ett bra och nyttigt alternativ genom proteinberikning samt innehåller varken palmolja eller tillsatt socker.

Relaterade inlägg: