Vad är Cassis för smak?

Innehållsförteckning

Vad är Cassis för smak?

Vad är Cassis för smak?

Bärig, mycket söt, simmig smak med påtaglig karaktär av svarta vinbär, inslag av gräs.

Är det socker i Läkerol?

Trots sitt historiska arv så är Läkerol – som en sockerfri, diskret och tillåtande pastill - både modern och helt rätt i tiden. Utöver Läkerol Original med smak av lakrits och mentol finns det idag ett brett sortiment av sockerfria pastiller med olika smaker och modeller.

Vad smakar Nocco Cassis?

NOCCO BCAA Cassis, med smak av svarta vinbär, ingår i No Carbs Companys kolsyrade dryckesserie, och innehåller utöver BCAA (3000mg), grönt te, koffein och sex olika vitaminer. Liksom övriga NOCCO-drycker är den här helt utan socker.

Vad är Cassis?

Cassis kan avse: Cassis – ett släkte snäckor. Crème de cassis – söt fransk likör av svarta vinbär.

Är polyoler socker?

Den ”svaga” gruppen av sötningsmedel som ofta används i livsmedel kallas sockeralkoholer eller polyoler. Kemiskt sätt påminner de mycket om vanligt socker och de har också ungefär samma sötningseffekt. Sockeralkoholer är energigivande och påverkar blodsockernivån – om än i mindre utsträckning än socker.

Är Läkerol godis?

Läkerol är ett varumärke för halspastiller och tuggummin som idag tillverkas av Cloetta. Varumärket lanserades ursprungligen 1909 av Ahlgrens Tekniska Fabrik i Gävle. Det användes då för en tysk produkt, importerad från Kleutgen & Meier i Bad Godesberg. Inte förrän 1916 började Ahlgrens producera pastillerna.

Relaterade inlägg: