Vad smakar monster Ultra Blue?

Innehållsförteckning

Vad smakar monster Ultra Blue?

Vad smakar monster Ultra Blue?

Monster Energy Ultra Blue är ännu en sockerfri variant av Monsters uppskattade energidrycker. Denna gång med fräsch och uppfriskande smak av citron och blåa bär. ... Sockerfri, kalorisnål och kolsyrad energidryck med smak av citron och blåa bär.

Vad smakar monster original?

Smakprofil: Sött and Salt - Den smakar som Monster! FETT, MÄTTAT FETT, PROTEIN - INNEHĀLLER OBETYDLIG MÄNGD.

Vad smakar monster Ultra White?

Vitt är det nya svarta. Monster Energy Ultra Zero är en helt ny energidryck helt utan kolhydrater med en uppfriskande smak av citron/lime. Gillar du originalet kommer du älska denna uppföljare som ger dig extra energi längre.

Vad smakar den turkosa monster?

Smakprofil: Kiwi lime med en hint av gurka *REFERENSINTAG FÖR EN GENOMSNITTLIG VUXEN (8400kJ/2000 kcal). HÖG KOFFEINHALT. REKOMMENDERAS EJ FÖR BARN OCH GRAVIDA ELLER AMMANDE KVINNOR, ELLER PERSONER SOM ÄR KÄNSLIGA FÖR KOFFEIN (32mg/100ml).

Hur många koppar kaffe är en Nocco?

Känslighet för koffein är mycket individuellt och kan variera kraftigt från person till person. En burk NOCCO BCAA innehåller 180 mg koffein, vilket motsvarar två koppar kaffe. Därför rekommenderar vi att begränsa konsumtionen till två burkar om dagen.

Hur mycket ml är det i en monster?

"Monster Energy" säljs också i Sverige. Drycken har en koffeinhalt på 32 milligram per 100 milliliter, vilket motsvarar ungefär en kopp kaffe om man skulle dricka en 355 milliliters burk.

Relaterade inlägg: