Hur får man bort fläckar på skinn?

Innehållsförteckning

Hur får man bort fläckar på skinn?

Hur får man bort fläckar på skinn?

Använd trasa eller svamp som doppats i milt tvålvatten sadeltvål eller galltvål. Vi rekommenderar galltvål som är skonsamt mot ditt skinn, lädersoffan och miljön. Undvik att gnida in fläcken ytterligare. Använd ej bensin och rengöringslösningar, alkaliska och sura rengöringsmedel eller skurmedel.

Hur skyddar man läder?

Här hittar du våra fem bästa tips som kommer att hjälpa dig att hålla dina läderprodukter (exempelvis rmöbler och bilinredningar) snygga och samtidigt förlänga dess livslängd.

  1. Skydda lädret från dag ett. ...
  2. Gör rent lädret regelbundet. ...
  3. Använd endast proffessionella lädervårdsprodukter. ...
  4. Undvik värme och solljus.

Hur får man bort fläckar på skinnjacka?

Använd generösa mängder olivolja på en trasa och gnugga den sedan försiktigt på fläcken på skinnjackan. Använd därefter en annan trasa för att rengöra med vit vinäger. Lämna jackan att torka och därefter kan man polera med en ren trasa.

Hur får man bort fett från läder?

Tvättmedel, vinäger, och varmluft Du kan också använda en trasa doppad i flytande tvättmedel för att torka bort fläcken. Vinäger är också en bra fläckborttagare för olja. Lika många andelar vatten, vinäger, citronjuice och två delar linolja. Dutta det på jackan och det kommer göra bra ifrån sig.

Relaterade inlägg: