Vad är David Sundin känd för?

Innehållsförteckning

Vad är David Sundin känd för?

Vad är David Sundin känd för?

Sedan 2017 är han tillsammans med Babben Larsson programledare för underhållningsprogrammet Bäst i test i SVT. Han var programledare för Melodifestivalen 2020 tillsammans med Lina Hedlund och Linnea Henriksson. Han har även varit ”Sommarskuggan” i SVT:s Sommarlov 2020.

Vad samlar David Sundin på?

Här har David varit många gånger och han har också ett flertal gånger deltagit i karnevalståget, som är ortens största happening och som samlar tusentals ortsbor och nyfikna besökare varje år. David återser några av ungdomens karnevalskompisar på Knutmasso-muséet.

Hur mycket betalt bäst i test?

Stabila månadslönen. 2019 tog Babben ut en lön på hisnande 865 400 kronor. Detta menas, om man delar summan på 12, att hon kunde plocka ut en månadslön på stabila 72 116 kronor.

Vem har kommit på bäst i test?

Bäst i test är ett humoristiskt tävlingsprogram som sänds i SVT och hade premiär den . Programledare är Babben Larsson och David Sundin....Bäst i test (TV-program)[redigera | redigera wikitext]
Bäst i test
GenreUnderhållning, Lekprogram
Baserad påTaskmaster
Produktion

Vad heter filmen som David Sundin är aktuell i?

Bakgrund: Programledare, manusförfattare och komiker som slog igenom på allvar i och med Melodifestivalen 2020. Aktuell: ”Se upp för Jönssonligan”, där David spelar Dynamit-Harry, har biopremiär 25 december.

Hur mycket tjänar David Sundin i månaden?

Drar in över en halv miljon om året Davids årsinkomst landade på förträffliga 602 500 kronor under 2019, vilket gav honom en månadslön på strax över 50 000 kronor.

Relaterade inlägg: