Hur mycket tjänar en Arbetskonsulent?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar en Arbetskonsulent?

Hur mycket tjänar en Arbetskonsulent?

33 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad gör en Arbetsmarknadskonsulent?

Uppdraget som arbetsmarknadskonsulent innebär att du stöttar individer enskilt eller i grupp och förenklar och förkortar vägen till nytt arbete. ... Som person är du lyhörd, flexibel och självständig och gillar en variation i dina arbetsuppgifter.

Vad gör en Arbetsmarknadskoordinator?

Det är viktigt att en arbetsmarknadskoordinator håller sig uppdaterad och har kunskap om arbetsmarknaden och vilka vägar det finns till arbete. ... Detta är också en given omständighet för att kunna hitta arbetsplatser till de individer de arbetar med utifrån deras individuella förutsättningar.

Vad är en Arbetskonsulent?

Arbetskonsulenten eller arbetsterapeuten kan hjälpa dig som har psykisk sjukdom, psykisk funktionsnedsättning eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning att hitta och komma igång med sysselsättning eller arbetsuppgifter.

Vad gör AME?

Huvuduppdraget för AME är att minska arbetslösheten och framtida kostnader för kommunen. AME samverkar med andra enheter inom kommunen, med olika myndigheter, näringsliv och föreningsliv.

Hur mycket tjänar en apotekstekniker efter skatt?

Marknadslön för Apotekstekniker Marknadslönen 2021 för apotekstekniker ligger mellan 27 000 och 31 000 kronor per månad. Ger råd om och säljer egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel. Packar upp, prismärker samt fyller på varor i apotek.

Relaterade inlägg: