Vad gör en Förrådsman?

Innehållsförteckning

Vad gör en Förrådsman?

Vad gör en Förrådsman?

Huvudsakliga arbetsuppgifter Som förrådsman/kvinna arbetar du med bland annat med administrativa uppgifter som till exempel att genomföra redovisning av förnödenheter i Försvarsmaktens redovisningssystem samt inventering och registervård. ... Andra förekommande arbetsuppgifter är olika typer av arbete med militär materiel.

Vad tjänar en online merchandiser?

Online Merchandiser - Lön Medellönen är i nuläget på cirka 31 000 kr, men här finns utrymme för löneökningar då e-handeln spås växa för varje år framöver. Lönen varierar beroende på hur mycket erfarenhet och vilken utbildning du har inom digital marknadsföring och e-handelsförsäljning.

Vad tjänar en Förrådsman i försvaret?

Hur ser skillnader i lön ut mellan könen för yrket som förrådsman?...Löneskillnader mellan män och kvinnor.
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201727 300 kronor28 100 kronor
201827 400 kronor28 300 kronor
201928 100 kronor28 800 kronor
202028 200 kronor28 900 kronor

Vad gör en online merchandiser?

Med andra ord arbetar du både strategiskt och operativt med uppdrag kopplade till digital marknadsföring och e-handelsförsäljning av varor och tjänster, både mot konsument och B2B-marknad. De vanligaste arbetsområdena är exempelvis; E-handel, datadriven marknadsföring/analys och omnikanal-försäljning.

Hur mycket pengar får man i Gmu?

Under utbildningen har du rätt till flera förmåner. Du får till exempel cirka 4 400 kronor per månad och en utbildningspremie när du genomfört utbildningen. Du får också boende, mat och de kläder du behöver för att genomföra utbildningen.

Vad tjänar en Merchandiser?

25 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Relaterade inlägg: