Hur mycket tjänar en it pedagog?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar en it pedagog?

Hur mycket tjänar en it pedagog?

36 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad är en IT pedagog?

Som IT-pedagog är jag en stödfunktion åt rektorer och pedagoger inom Barn- och utbildningsnämnden. Jag jobbar bland annat med att försöka peka ut riktlinjer för beslutsfattarna och förvaltningsledning, vad de ska satsa på och göra i stora frågor kopplade till IT. ... Som IT-pedagog gäller det att vara öppen för nyheter.

Vad tjänar en it samordnare?

46 300 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur blir man IT pedagog?

Kursen vänder sig till dig som vill höja kompetensen inom de mest använda IKT-områden och som är intresserad av att exempelvis lösa IT-frågor i en arbetsgrupp. Efter kursen kan du åta dig uppdrag som IT-utbildare inom företag, kommun eller i egen verksamhet.

Vad tjänar en förskole?

Med löneökningen på 3 procent förra året ligger nu medellönen för en förskollärare i Sverige på 33 283 kronor/månad. Men lönen varierar stort beroende på var i landet man arbetar.

Relaterade inlägg: