Vad tjänar en Rehabassistent?

Innehållsförteckning

Vad tjänar en Rehabassistent?

Vad tjänar en Rehabassistent?

Dela
MedellönMedianlönMedelålder
22.681 kr23.000 kr41,3 år

Hur mycket måste man tjäna som tatuerare?

Hur mycket kan jag tjäna som tatuerare? Genomsnittslönen för en tatuerare i åldern 25-39 år är 25.800kr. Det är möjligt att söka jobb hos någon större tatuerarstudio där flera är anställda men detta finns främst i de större städerna i landet. Många väljer däremot att driva egna enmansföretag.

Vad gör en Rehabiliteringsassistent?

Behandlar och rehabiliterar klienter och patienter inom psykiatrisk vård, missbruksvård och kriminalvård. Arbetar med insatser till stöd för flyktingar.

Hur lång tid tar det att bli tatuerare?

Utbildningen till Tatuerare är två år lång och består till 80 procent av praktiskt utövande av yrket på en lärlingsplats. Resterade tid genomförs teoretiska studier relaterade till ditt framtida yrke. Teorin genomförs i skolans fina lokaler på Vasagatan 46 i Stockholm, men går att följa helt på distans.

Hur mycket tjänar man som piercare?

En Piercare i Sverige tjänar i snitt 25 900 kr i månadslön. Lönen för en Piercare kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Vad kan man jobba med som arbetsterapeut?

Vad jobbar arbetsterapeuter med? Arbetsterapeuten arbetar med individer eller grupper för att förebygga, lösa och mildra de begränsningar som en sjukdom eller skada kan innebära i vardagen. Arbetsterapeuten tränar patienter/klienter till att klara eget boende, att få en aktiv fritid, och att klara av skola och arbete.

Relaterade inlägg: