Hur kommer det se ut i framtiden i Sverige?

Innehållsförteckning

Hur kommer det se ut i framtiden i Sverige?

Hur kommer det se ut i framtiden i Sverige?

I framtidens samhälle delar och tänker vi cirkulärt genom att ta del av jordens tillgångar så att det räcker till alla och så att vi inte äventyrar vår framtid. Avfall existerar inte längre utan allt vi producerar och tillverkar återförs in i systemen för att tas tillvara på och få nytt liv.

Hur vill du att ditt liv ser ut om 10 år?

Om 10 år hoppas jag att... ... Jag fortfarande är tillsammans med Laban och vi lever ett lyckligt liv tillsammans. Kanske har vi en familj och bor antingen i en stor lägenhet eller i ett hus. För mig har det egentligen ingen skillnad vad för typ av boende, bara vi trivs där och att det känns som hem.

Vad kan man skriva om sin framtid?

Nu när vi har tittat på vilka våra värderingar är och fått en överblick över det förflutna med hjälp av tidslinjen är det dags att hitta framåt. Jag tror att vi måste ha en plan, sträva efter något som känns värdefullt för att vi ska orka med det här livet med alla dess med- och motgångar.

Var är jag om 10 år?

För om 10 år är vårt yngsta barn, Elodie, 12 och ska fylla 13. Vårt äldsta Vince kommer att fylla 19 och Collin kommer vara 15 … Då kommer vi inte längre kunna ha de där underbara små barnfötterna liggande i ansiktet när man sover eller någon som viskar hur man exakt ska ”klappa på magen” tills de somnar tätt intill.

Vad tror du ditt liv ser ut om fem år?

Så kort sammanfattat kan jag väl säga, att om fem år hoppas jag att jag gjort allt jag drömt om, att jag levt mitt liv som jag önskat, och att jag är lycklig. Det är väl ändå viktigast av allt, var du än bor, vad du än gör och hur många ungar du än har.

Vad har du för drömmar om framtiden?

Känslan var underbar, och jag undrade om denna dröm någon gång skulle bli verklighet. ... Vi har alla drömmar – allt från att bli klar med sin utbildning, vara engagerad i nationslivet, komma in på läkarprogrammet, eller dricka 100 Vodka Red Bull innan midsommar.

Vad betyder det att drömma om framtiden?

Drömmar kommer under sömnen och skapas av hjärnan. Drömmar är sammansatta minnen och sådant som vi varit med om både förut och alldeles nyligen. Drömmar berättar det du varit med om, men kan inte säga något säkert om framtiden. Du kommer bara ihåg en mycket liten del av det du drömmer under natten.

Relaterade inlägg: