Hur får man ringar att bli mindre hemma?

Innehållsförteckning

Hur får man ringar att bli mindre hemma?

Hur får man ringar att bli mindre hemma?

Om det är en "slät" ring, dvs en ring utan en massa mösnter eller stenar så går det ganska lätt att ta in den, guldsmeden lägger den bara i en uppoch nedvänd kon, stoppar i en annan kon och bankar lite (IMG:style_emoticons/default/smile. gif) Låter brutalt, men tar några sekunder bara.

Hur tight ska en vigselring sitta?

Hur ska vigselringen sitta? En vigselring ska vara svår att få av. Den perfekta ringen sitter såpass tight att den inte går att dra rakt av – men kan med lätthet lirkas av. ... Ringstorleken kan också upplevas olika beroende på hur bred ringen är men också om ringen har en välvd eller rak insida.

Hur minskar man en ring?

Att öka en rings storlek genom att pressa eller stretcha, eller minska storleken med hjälp av storlekspärlor, är enkla och populära alternativ för att anpassa en rings storlek. Med dessa metoder går det ofta att justera ringstorleken upp till en halv storlek.

Hur vet man att ringen passar?

När du köper en ring är det viktigt att den blir i rätt storlek. Speciellt en vigselring, som du förhoppningsvis ska bära varje dag under lång tid framöver. Du kan själv ta reda på din egen ringstorlek antingen genom att mäta diametern på en ring som du redan har, eller mäta omkretsen på ditt eget finger.

Relaterade inlägg: