Var kan man se insiderhandel?

Innehållsförteckning

Var kan man se insiderhandel?

Var kan man se insiderhandel?

Vi hämtar rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person. Längre ner på denna sida kan du också läsa mer om insiderhandel, vad det innebär och hur det rapporteras.

Vilka omfattas av tyst period?

Tyst period Under den tysta perioden är det förbjudet för personer i ledande ställning och de som ingår i företeckningen över personer som deltar i upprättandet av delårsrapporter att handla med bolagets finansiella instrument.

När kan man handla som insider?

Insynshandel – att handla som insider Information är i princip allt när det kommer till handel på börsen. Den information som finns i företags balans- och resultaträkningar, delårsrapporter och i media generellt är ofta tillräckligt för att förutsättningarna att göra smarta köp och sälj.

Vad betyder lån återgång ökning?

Lån återgång ökning Vid ökning av innehavet i det finansiella instrumentet till följd av återgång av lån. Kategorin används exempelvis vid en ökning i aktieinnehavet pga. att man får tillbaka sina utlånade aktier.

Vad är insideraffärer?

Ett insiderköp räknas som en köpsignal och en insiderförsäljning som en säljsignal. Insidersystemet är Investtech. coms system för analys av insideraffärer. ... Tillsammans med våra tekniska analyser, som beskriver marknadens psykologi, bör man därmed ha goda förutsättningar för lyckade investeringar.

Relaterade inlägg: