Vad täcker AppleCare+?

Innehållsförteckning

Vad täcker AppleCare+?

Vad täcker AppleCare+?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av skador.

Hur lång garanti är det på iPhone?

Apples ett (1) års begränsad garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till dem som rör produkter som inte uppfyller kraven.

Vad täcker försäkringen på AirPods?

AppleCare+ är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport1 och hårdvaruskydd2 i upp till två år för AirPods, Beats-öronsnäckor eller Beats-hörlurar, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr.

Hur lång garanti har man på Macbook?

Apples begränsade garanti och inköpsbevis Apples begränsade garanti täcker Mac-datorn och tillbehören som medföljer vad gäller tillverkningsfel i ett år från datumet då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Hur lång tid har man garanti på en mobiltelefon?

När du köper en mobil i Sverige har den enligt lag minst ett års garanti, även om vissa tillverkare erbjuder två års garanti. Garanti och försäkring är dock två vitt skilda saker och du är inte säker enbart med hjälp av garantin. Denna täcker nämligen enbart sådant som var fel redan från början.

Relaterade inlägg: