Vad kostar en begagnad husvagn?

Innehållsförteckning

Vad kostar en begagnad husvagn?

Vad kostar en begagnad husvagn?

För runt 100 000 kronor går det att få en bra begagnad husvagn. Precis som med alla andra kapitalvaror är det en värdeminskning även på husvagnar, men i mindre utsträckning än för till exempel personbilar. Det är helt enkelt färre saker som kan gå sönder, och ofta mindre slitage.

Var tillverkas Cabby husvagnar?

Fabriken i Kristinehamn invigdes 1968. Företaget har i olika omgångar varit utlandsägt. Senast 2001, då det köptes av den nederländska husvagns- och husbilstillverkaren Tirus Group BV. Sedan 2008 var Cabby åter i svensk ägo genom det Karlstadsbaserade företaget Outback Capital management.

Hur stor är en husvagn?

det är ju allt från 3 meter långa till dom största på 10 meter.. bredd är 2,30-2,60 meter ungefär. vikt 1000kg-2300kg. beror som du förstår på modell... men runt 6-7 meter med dragstång är nog en "normal" vagn.

Hur är Knaus som Vintervagn?

En riktig vintervagn med Alde vattenburen värme, golvvärme, uppvärmda tankar och Den tyska koncernen Knaus Tabbert Group har sitt huvudkontor i Jandelsbrunn och grundades så sent som 2002 genom att Knaus och Tabbert slogs ihop. ... År 1970 var den nya fabriken i Jandelsbrunn klar och exporten tog fart.

Relaterade inlägg: