Vilket batteri sitter i Swedbank Bankdosa?

Innehållsförteckning

Vilket batteri sitter i Swedbank Bankdosa?

Vilket batteri sitter i Swedbank Bankdosa?

Om det visas en batterisymbol i fönstret i säkerhetsdosan behöver du byta batteri. Detta gäller dock inte den ovala eller den stora säkerhetsdosan. Du behöver ett CR2032 litiumbatteri som finns i klock- och kameraaffärer.

Varför står det Disable på Bankdosan?

Din säkerhetsdosa spärras om du registrerar tre felaktiga pin-koder i följd. Texten LOCK PIN visas då i övre delen av fönstret och dosan informerar att "Dosan är helt låst". Kontakta ditt bankkontor eller telefonbanken personlig service, så får du hjälp att låsa upp din dosa.

Kan man byta batteri på säkerhetsdosa?

Batteriet kan inte bytas ut, utan är tänkt att hålla hela dosans liv. ... Siffran 5 räknas sedan ned till 0 och då är batteriet slut. Vid normalanvändning är det drygt en månad från den första varningen tills batteriet är slut. Kontakta därför ditt bankkontor när du får första varningen för att byta till en ny dosa.

Hur byter man batteri i Swedbanks Bankdosa?

När batteriet är slut kan du själv byta batteriet genom att öppna säkerhetsdosans lucka på baksidan och byta ut de gamla batterierna mot två nya AAA-batterier som kan införskaffas i en livsmedelsaffär.

Relaterade inlägg: