Varför kan jag inte se HBO längre?

Innehållsförteckning

Varför kan jag inte se HBO längre?

Varför kan jag inte se HBO längre?

Anslut strömmen till modemet igen och vänta tills det är anslutet till Internet (tar ungefär en minut). Anslut strömmen till routern igen och vänta tills den ansluter till Internet. Anslut din Android TV igen. Öppna HBO Max och se om problemet är löst.

Vad händer med HBO Nordic?

Den 26 Oktober lanserades HBO MAX i Sverige som ersätter HBO Nordic. Med den nya strömmingstjänsten får kunden innehåll från Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network och mycket mer, samlat på ett ställe, någonting som är nytt.

Får inget mail från HBO?

Om du inte får det här e-postmeddelandet prövar du följande: Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max (inklusive reklam- och skräppostmapp)....Skrev du in fel e-postadress?

  • Öppna HBO Max på en enhet som du redan är inloggad på.
  • Gör något av följande: ...
  • Notera ditt kontos e-postadress.

Är HBO Nordic värt det?

HBO Nordic är relativt billigt och helt klart värt pengarna för den som nöjer sig med ett lite mindre, men riktigt bra, utbud. Viaplay har flera olika abonnemang för den som är sportintresserad, men bara ett för den som framförallt vill ha serier och filmer.

Kan inte kolla på HBO Max?

Rensa webbläsarens cacheminne. För att få reda på hur du gör detta, sök efter 'rensa cacheminne' i webbläsarens hjälp. Stäng och öppna din webbläsare igen. Logga in på HBOMax.com och prova att spela upp en video.

Kan inte se HBO på Samsung TV?

Hur fixar HBO Max som inte fungerar på Samsung TV: er Du måste ta bort HBO-appen som du installerade och installera om igen. ... Du kan radera den nu installerade appen genom att öppna Samsung app store på din TV, trycka på ikonen Inställningar längst upp till höger och sedan ta bort appen.

Var finns HBO Nordic?

Den linjära tv-kanalen distribueras i både HD och SD från start via digital-tv-operatören Telia. Den 5 december 2019 inleddes ett samarbete med Telenor och man kan nu även se HBO Nordic i Telenors streaming-app. Man kan också teckna ett abonnemang för att se programmen via internet.

Kan inte kolla på HBO?

Se till att du använder en webbläsare som stöds. Se Webbläsare som stöds. Om din webbläsare stöds så uppdaterar du din webbläsare till den senaste versionen.

Kan inte aktivera HBO?

Så här loggar du in:

  • Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in). ...
  • Välj Logga in.
  • Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in. ...
  • Välj din profil och du är redo att streama.

Relaterade inlägg: