Är Hotmail nere?

Innehållsförteckning

Är Hotmail nere?

Är Hotmail nere?

Hotmail kommer inte att läggas ned. Microsoft Hotmail kommer inte stängas ner. Det är tidningarna som kommit med vilseledande rubriker, det enda som har hänt är att Microsoft har lanserat en ny mailklient (Outlook) så du kan fortsätta använda ditt Hotmailkonto som vanligt. Läs mer om Outlook här.

Varför fungerar inte min Outlook?

Starta Outlook i felsäkert läge för att korrigera skärmen ”Bearbetning” Om Outlook slutar svara i en skärm som visar ”Bearbetning”, kan du stänga Outlook, starta det i felsäkert läge och sedan stänga och öppna det igen på normalt sätt för att korrigera problemet.

Finns Hotmail Com?

Hotmail blir Outlook. Men Hotmail kommer inte att försvinna. Webbtjänsten byter namn till Outlook.com och alla gamla konton kommer att fungera som tidigare. På Microsofts webbplats kan du kan läsa mer om övergången och vad den innebär för dig som har ett Hotmail-konto.

Hur öppnar jag min Hotmail?

Gå till account.microsoft.com, välj Logga in och välj sedan Skapa ett! Om du hellre vill skapa en ny e-postadress väljer du Skaffa en ny e-postadress, väljer Nästa och följer sedan instruktionerna.

Varför kan inte jag logga in på Office 365?

Du har blivit ombedd att ändra ditt lösenord. Ditt lösenord kan vara tillfälligt eller så har ditt lösenord gått ut. Ändra ditt lösenord om du så uppmanas. Se felet ”Det här ser inte ut som ett giltigt användar-ID” när en användare försöker logga in på Office 365 för att lösa detta.

Vad betyder kontot har inte Autentiserats?

Om ett frågetecken visas bredvid avsändarens namn är meddelandet inte autentiserat. Det innebär att Gmail inte vet om meddelandet faktiskt kommer från den person som ser ut att ha skickat det.

Varför ser jag inte skickade mail?

Om du inte ser mappen Skickat kan du behöva ändra dina Outlook-inställningar. Du hittar mappen Skickat i mapplistan. Om du har flera e-postkonton i Outlook har varje e-postkonto en egen Skickat-mapp. Klicka på Skickat i mapplistan.

Relaterade inlägg: