Vad är det för gelatin i Polly?

Innehållsförteckning

Vad är det för gelatin i Polly?

Vad är det för gelatin i Polly?

I klassiska laktritskritorna är gelatin en ingrediens. Även i chokladgodiset Polly finns gelatin i samtliga produkter. Detsamma gäller marshmallowprodukter.

Har Polly gris gelatin?

Socker, vegetabiliska fetter/vegetabiliska oljor (palm, shea, kokos, raps), glukossirap, kakaomassa, invertsockersirap, helmjölkspulver, vasslepulver (mjölk), gelatin (svin), emulgeringsmedel (sojalecitin, E476), ytbehandlingsmedel (E414, E904), arom (bl.

Är det Arrak i Polly?

Polly Original från Cloetta är härligt sega skumtoppar dragerade med en ljuvlig chokladsmak. De ljusa Polly-kulorna har två smaker, arrak och smörkola medans de mörka kulorna har en smak av vanilj.

Vem tillverkar Polly?

Polly från Cloetta är härligt sega skumtoppar dragerade med en ljuvlig chokladsmak.

Vad är det för gelatin i Skumtomtar?

glukossirap, socker, invertsockersirap, gelatin, syra (citronsyra), vegetabiliska oljor (kokos, raps), arom, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämne (e120).

Är Polly veganskt?

Mathilda Hartvigson‎Polly Jag är vegan och tycker det är så synd att jag inte kan äta av ert godis, om ni hade ändrat innehållet och tagit bort de animaliska ingredienserna så hade jag garanterat köpt ert goda godis!

Finns det gelatin utan gris?

Vanligt gelatin är animaliskt. ... Men för de som inte vill äta vanligt animaliskt gelatin som finns i form av gelatinblad och gelatinpulver så finns det vegetariska alternativ. Vegetariska alternativ till gelatin; vegegel och agar agar.

Relaterade inlägg: