Är det skyddsfilm på Samsung S21?

Innehållsförteckning

Är det skyddsfilm på Samsung S21?

Är det skyddsfilm på Samsung S21?

För att skydda din Galaxy telefon under tillvekning och distribution, är framsidan, baksidan och båda sidorna täckta av en skyddsfilm. Skyddsfilmen är fäst direkt på mobilen, speciellt runt ladduttaget, mikrofonerna, högtalarhålen och kamerorna.

Vad skiljer Samsung S20 och S21?

Kort sagt, skärmen på föregångaren S20 är skarpare än skärmen på S21 oavsett hur du använder den. I paraktiken är dock skillnaden inte stor, förmodligen mindre än vad de flesta uppfattar, och i alla andra avseenden är skärmen på Samsung Galaxy S21 i topp, med utmärkt ljusstyrka och färgåtergivning.

Hur svarar man på Samsung S21?

Om du vill besvara samtalet sveper du den vita cirkeln till skärmens överkant när telefonen är låst eller trycker på Svara.

Är det skärmskydd på Samsung S21 Ultra?

Njut av din Samsung Galaxy S21 Ultra 5G och den fantastiska upplösningen på skärmen genom att välja ett skärmskydd som inte drar ner på kvalitén. Hos oss hittar du skärmskydd för Galaxy S21 Ultra 5G som inte påverkar bilden eller touch funktionen samtidigt som det ger bästa skyddet.

Vad är skillnaden mellan S20 och S20 FE?

S20 FE är lite mindre, men det finns inte mycket i den. Det finns en skillnad i upplösningen. Samsung Galaxy S20 + erbjuder 32 pixlar (524ppi), medan Galaxy S20 FE och Galaxy S21 + erbjuder 24 pixlar (404ppi). ... Galaxy S20 + erbjuder 120Hz, men inte i full upplösning (inte det som betyder något).

Relaterade inlägg: