Vad är Tupperware?

Innehållsförteckning

Vad är Tupperware?

Vad är Tupperware?

Tupperware är ett varumärke för hushållsartiklar i plast.

Var kan jag köpa Tupperware?

Ta en titt i vårt magasin och kontakta din lokala Tupperware-distributör för att beställa produkter (de kanske till och med håller ett videoparty du kan vara med på!).

Varför Tupperware?

Lösning: Produkter från Tupperware är utformade för att vara lätta och hållbara, vilket gör dem till en säker och praktisk lösning till köket eller utomhusevenemang. De flesta av våra produkter är familjevänliga - vilket ger dig och dina kära en möjlighet att ha glädje av dem i många år.

När kom Tupperware till Sverige?

Tupperware Nordic A/S har sedan 1962 varit huvudkontor för den nordiska marknaden (Danmark, Finland, Norge samt Sverige). Designers ska idag, mer än någonsin, utveckla nya produkter som passar användarnas livsstil.

Är Tupperware giftfritt?

Tupperware-produkter säljs i fler än 100 länder. Produkterna tillverkas av bästa råvaror och utan polyvinylklorid (pvc), Bisfenol A (BPA) och mjukgörare (ftalater). Använd främst ECO-programmet på diskmaskinen.

Kan man köra tupperware i diskmaskin?

Alla Tupperwares produkter levereras med en garanti mot fabrikations- och materialfel. ... Genomskinliga produkter bevaras bäst när de diskas för hand. Produkterna får inte komma i kontakt med värmeelement, om de maskindiskas. Knivar bör alltid diskas för hand.

Är melamin giftfritt?

Melamin (nr 7) är en hård plast som ofta används i bilddekorerade muggar, tallrikar och skålar tänkta för barn. Ämnet melamin är giftigt för njurarna och kan läcka ut ur produkter i melaminplast. Vissa melaminprodukter har också visat sig innehålla formaldehyd som är cancer- och allergiframkallande.

Vilka olika märkningar kan finnas på plastförpackningar och vad betyder de?

Det är en triangel med en siffra i och nu ska vi reda ut vad de betyder och vilka du kanske bör undvika.

  1. 1 PET, polyeteneterftalat. ...
  2. 2 Polyetylen – hög densitet, PE-HD. ...
  3. 3 Polyvinylklorid, PVC (undvik) ...
  4. 4 Polyetylen – låg densitet , PE-LD.
  5. 5 Polypropylen, PP. ...
  6. 6 Polystyren, PS (undvik) ...
  7. 7 Övriga plaster (undvik)

Relaterade inlägg: