Vem äger Signal app?

Innehållsförteckning

Vem äger Signal app?

Vem äger Signal app?

Signal (messenger)
Tillkomst
DistributörApp Store, Google Play
UtvecklareSignal Foundation
PlattformAndroid, macOS, iOS, Linux
OperativsystemiOS, Android

Hur installerar man Signal?

1. Hur installerar jag? Öppna Google Play Butik (Android) eller App Store (Iphone) och sök efter Signal. Välj att installera appen och öppna den sedan.

Hur ringer man med Signal?

Välj en kontakt eller ange ett nummer för att öppna konversationen. Uppringning - medan du väntar på att samtalet ansluter till din kontakt. Ringer - när din kontakts telefon är online och ringer. Ansluten - efter det att ditt samtal har besvarats.

Är Whats up säkert?

Integritetsskydd och säkerhet är en del av vårt DNA Några av dina mest privata ögonblick delas via WhatsApp och det är därför vi har byggt in end-to-end-kryptering i appen. När vi end-to-end-krypterar dina meddelanden, bilder, videoklipp, röstmeddelanden, dokument och samtal skyddar vi dem från att hamna i fel händer.

Vem står bakom WhatsApp?

WhatsApp skapades av Jan Koum och Brian Acton som tidigare spenderat 20 år tillsammans på Yahoo.

Är Signal säker?

Avancerad end-to-end-kryptering (drivs av Signal-protokollet med öppen källkod) håller dina samtal säkra. Vi kan inte läsa dina meddelanden eller lyssna på dina samtal, och ingen annan kan heller. Integritet är inte ett valfritt läge - det är precis så som Signal fungerar. Varje meddelande, varje samtal, varje gång.

Kan jag ringa från datorn?

Det är i regel gratis att ringa via internet mellan två datorer, om både du och mottagaren använder samma program för internettelefoni. Ringer du från din dator till en vanlig telefon eller mobiltelefon blir det billigare än med vanlig telefoni, men inte gratis. I de gamla telefontrådarna kostar samtalen.

Relaterade inlägg: