Vilken är den vanligaste smak på Skumtomtar?

Innehållsförteckning

Vilken är den vanligaste smak på Skumtomtar?

Vilken är den vanligaste smak på Skumtomtar?

Den lilla tomten, men smak av jordgubb, har blivit lika självklar som köttbullarna på julbordet och Kalle och hans vänner. Visste du till exempel att vi i genomsnitt konsumerar 26 stycken skumtomtar per person på ett år? Godiset från Cloetta har funnits sedan 1960-talet och har haft samma orginalrecept sedan dess.

Vad är årets smak på Skumtomtar?

Nu avslöjar Cloetta årets nya smaktwist på vår mest älskade tomte! Förra årets årgångssmak, Juleskum Blåbär, blev en riktig storsäljare. I år blir specialtomten istället grön med en fruktig smak av äpple och kanel. En klassisk smakkombination i uppgraderad version, med syrliga gröna äpplen och kryddig kanel.

Vad innehåller Juleskum?

glukossirap, socker, invertsockersirap, gelatin, syra (citronsyra), vegetabiliska oljor (kokos, raps), arom, ytbehandlingsmedel (karnaubavax), färgämne (e120).

Vad är det för smak på Juleskum?

Juleskum Original är en fluffig tvåfärgad skumtomte med jordgubbssmak. Varje år släpps även en årgångssmak i limiterad version! Trots att Juleskum enbart säljs kring julen, är det den fjärde mest sålda godispåsen i Sverige på årsbasis. Säljs i Sverige, Norge, Danmark.

Vilket land kommer Skumtomtar ifrån?

Cloetta Juleskum är originalet som har blivit ett självklart inslag i våra svenska jultraditioner. Cloetta började tillverka jultomtar i skum redan på 1930-talet. Juleskum Original är en fluffig tvåfärgad skumtomte med jordgubbssmak.

Vad är Juleskum för smak?

De älskade Juleskums-originalet är en påse full med fluffiga och fina rosa tomtar med vitt skägg som har en oemotståndlig smak av jordgubbe. Originalet Juleskum finns i förpackningar med olika storlekar. Det traditionella julgodiset platsar bra på julbordet eller på glöggbjudningen.

Relaterade inlägg: