Vad gör en tekniker?

Innehållsförteckning

Vad gör en tekniker?

Vad gör en tekniker?

AV-tekniker arbetar med att planera, projektleda och genomföra olika slags event. Det finns AV-tekniker som främst arbetar med ljudteknik på konferenser, men det beror på vad kunder behöver hjälp med. AV står för Audio och Video. ... Du kan även arbeta som tekniskt support vid konferenser och mässor.

Vad finns det för jobb inom teknik?

Tips på yrken efter Teknikprogrammet:

  • 3D-grafiker. Arkeolog. Arkitekt. Banktjänsteman. Bibliotekarie. Bokbindare. Brandingenjör. ...
  • Ingenjör. Ingenjör inom bygg & anläggning. IT-arkitekt. Konsult. Lantmätare. Larm & säkerhetstekniker. Ljudtekniker. ...
  • Pilot. Produktionstekniker. Psykolog. Revisor. Säkerhetsansvarig IT. Specialpedagog.

Vilka tekniker finns inom bild?

Taktila bilder kan framställas på olika sätt. Här tar vi upp de tre vanligaste teknikerna; kollage, svällpapper och silkscreen. Oavsett framställningssätt måste man ta stor hänsyn till de krav på tydlighet den taktila perceptionen ställer.

Vad tjänar en av tekniker?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201729 700 kronor31 000 kronor
201830 800 kronor30 500 kronor
201930 600 kronor30 600 kronor
202029 000 kronor32 200 kronor

Vad är teknisk arbete?

I jobbet kan man till exempel arbeta nära produktionen, ha högre chefsposter eller arbeta som konsult. ... Några exempel på arbetsområden är tekniskt konstruktionsarbete, forskning, kvalitetsarbete, marknadsföring, undervisning, försäljning och inköp.

Vad är bildteknik?

Bildteknik är ett av de viktigaste verktygen vid ett modernt evenemang. En bild säger mer än tusen ord och det gäller i högsta grad i vår visuella bransch.

Relaterade inlägg: