Vilket spel är populärast i Roblox?

Innehållsförteckning

Vilket spel är populärast i Roblox?

Vilket spel är populärast i Roblox?

Roblox slogan är Powering Imagination. Några av de mest populära spelenRoblox är Adopt Me, Brookhaven RP, Welcome to Bloxburg, Arsenal, Meepcity, Jailbreak och Murder mystery 2.

Är Roblox lämpligt för barn?

Roblox (Xbox, PC, iOS, Android) – rekommenderad ålder (PEGI) från sju år. Här kan du spela spel som andra användare har skapat, eller kan du bygga ditt eget spel från grunden. ... Det uppmuntras att man ska köpa saker i spelet, och flera av spelen är olämpliga för yngre barn.

Vad gör man i Roblox?

Man spelar online tillsammans med andra spelare och det finns möjlighet att chatta, skicka meddelande, bli vän med och byta saker med andra spelare. Det finns också grupper man kan gå med i. Chatten är filtrerad, det vill säga det finns ett program förhindrar att man använder fula ord.

Hur många Roblox spel finns det?

Roblox i siffror Aktiva användare: 70 miljoner. Antal spel i Roblox: 15 miljoner. Antal spelskapare i Roblox: 4 miljoner.

Vilka har gjort Roblox?

Roblox började utvecklas i USA år 2004 av David Baszucki och Eric Cassel, och den första versionen släpptes 2006.

Vilket spel spelar TOMU?

– När vi kom hem från Japan insåg jag att mycket innehåll från svenska youtubers bestod av drama och intriger. Det gjorde mig trött, säger Tomu. Han ville skapa snällare innehåll för unga tittare. Så han började spela Roblox, Minecraft och andra barnvänliga spel och filma sig själv samtidigt.

Vad heter Roblox hemsida?

2005 ändrades namnet till Roblox och blev klart 2006. Det är inte ett traditionellt datorspel, utan är istället en plattform där användare kan socialisera, spela spel, och dessutom skapa sina egna spel med hjälp av programmet Roblox Studio. Roblox slogan är Powering Imagination.

Hur känt är Roblox?

Och Roblox är populärt, liksom spel i stort. Enligt undersökningen Barnen och internet 2019 spelar 6 av 10 spel varje dag i åldern 11-19 år. Det är mest killar som spelar, men också många tjejer. Vad gäller Roblox så är det sammanlagt över 100 miljoner människor världen över som spelar.

När kan man gå in på Roblox igen?

Populär spelplattform onåbar för miljontals användare Spelplattformen Roblox med miljontals användare har legat nere i över ett dygn. Företaget bakom spelet har inte meddelat när det kan gå att spela igen. Roblox är en plattform där användarna kan spela mot varandra online och bygga egna spel.

Vad är Roblox Premium?

Köpa saker i Roblox för riktiga pengar Användarna kan även köpa ett så kallat Roblox Premium-medlemskap som utdelar ett antal Robux varje månad och som ger tillgång till ett antal premiumfunktioner. Läs mer om Roblox Premium och se vad det kostar här i vår guide till Robux.

Relaterade inlägg: