Vad innehåller Idominsalva?

Innehållsförteckning

Vad innehåller Idominsalva?

Vad innehåller Idominsalva?

Produktbeskrivning för Idomin 100 g

  • Vatten- och Parfymfri.
  • Helt utan färgämnen och konserveringsmedel.
  • Testad på känslig hud.
  • Mjukgörande och vårdande.
  • Innehåll: Petrolatum, Canola Oil (rapsolja), Citric Acid, Zinc Oxide, Tocopherol.

Hur funkar Idomin salva?

Idomin är en vit, fet salva från Cederroth. Den används på torra och irriterade hudområden. Fettet i salvan skyddar huden mot uttorkning, bevarar hudens naturliga fuktighet och mjukar upp. Salvan innehåller vaselin, zinkoxid, rapsolja, tokoferol (vitamin E) och citronsyra.

Vart kan man ha Idomin?

Idomin Salva 20 g - Apotek Hjärtat.

Kan man ha Idominsalva på läpparna?

Idomin är hela familjens hudsalva - den passar lika bra till röda babystjärtar som till nariga händer och läppar. Läpparna skyddas av en vattenavvisande barriär som hindrar att läpparna torkar ut och ger dem chans att bevara sin normala fuktbalans.

Kan man använda Idomin på ansiktet?

Om man smörjer in huden i ansiktet kan det ge köldskador och huden andas sämre. Om man trots allt behöver smörja barnet när det är minusgrader ute är det viktigt att man väljer en helt vattenfri kräm exempelvis Idomin.

Kan man använda Idomin på tatuering?

Använd ALDRIG HELOSAN på tatueringar!

Var kan man köpa Zinkpasta?

Zinkpasta ger ett bra skydd och lindrar vid irritation och rodnad i hudveck. Perfekt för små munsår som behöver torkas ut. Jättebra storlek på tuben. Hittade efter gediget letande äntligen produkten på Apotek hjärtat.

Var kan man köpa Silonsalva?

Köp Silon Salva 50 g | Apohem.

Vad är Inotyol?

VAD INOTYOL ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR Inotyol är en fet salva som verkar mjukgörande och skyddande och som lindrar sveda och klåda vid hudirritation. Inotyol används för behandling av icke infekterade hudåkommor t.

Vad är Idominsalva bra för?

Idomin har funnits sedan 1943 och är en säker och beprövad salva som blivit många familjers favorit mot torr, sprucken och irriterad hud. Passar lika bra till röda babystjärtar som till nariga händer och torra läppar. Idomin skyddar också mot snö, vind och kyla och räddar såväl vinterhänder som förkylningsnäsor.

Relaterade inlägg: