Hur får man den amerikanska Netflix versionen?

Innehållsförteckning

Hur får man den amerikanska Netflix versionen?

Hur får man den amerikanska Netflix versionen?

Eftersom Netflix då tror att du befinner dig i USA, kommer Netflix visa dig den amerikanska versionen av Netflix. Det är verkligen väldig enkelt. Det då må göra är att bara ladda ner en VPN, koppla dig till en amerikansk server och därefter gå in på Netflix.com. Detta kan göra på mindre än 5 minuter.

När kommer Supergirl till Netflix Sverige?

Premiären var 2015 och serien är fortfarande i produktionm, med den femte säsongens premiär i Oktober 2019.

Vart kan man kolla på Shameless?

Macy som pappa Frank och Emmy Rossum som dottern Fiona i deras kaotiska hem i Chicago, tillsammans med syskonen Carl, Lip, Liam, Ian och Debbie. På svenska Netflix finns endast den brittiska versionen av serien, men Netflix USA har alla säsonger av den amerikanska versionen!

Hur får man VPN på Netflix?

När man letar efter de bästa gratis VPN-tjänsterna som fungerar med Netflix, är det viktigt att välja de alternativ som faktiskt fungerar med streamingtjänsten. ExpressVPN är en av väldigt få VPN-tjänster som alltid klarar av att ge åtkomst till Netflix och ta sig förbi den senaste VPN-spärren som Netflix tillämpar.

Kan man titta på C More utomlands?

Från och med den kan du titta på allt vårt innehåll när du reser inom EU/EES. För att det ska fungera behöver du ha startat ditt abonnemang i Sverige, innan du åker utomlands. Vi kan inte garantera att man kan se de inhemska ligorna som SHL, HockeyAllsvenskan och Handbollsligan utanför EU/EES.

Finns The Originals på Netflix?

Tyvärr är The Originals inte tillgänglig på Netflix i Sverige.

Relaterade inlägg: