Vad heter krokodilerna i Bernard och Bianca?

Innehållsförteckning

Vad heter krokodilerna i Bernard och Bianca?

Vad heter krokodilerna i Bernard och Bianca?

Bernard och Bianca utkämpar en hård kamp mot Madame Medusa, hennes fumlige partner Snoops och Medusas två glupska krokodilhusdjur, men lyckas till slut besegra dem båda, och Penny blir äntligen adopterad medan diamanten hamnar på ett muséum.

Vad heter ödlan i Bernard och Bianca?

Min idol i denna filmen är självklart ödlan, Frank! Har älskat honom sen jag var liten. :D.

Var utspelar sig Bernard och Bianca?

Till exempel så vill jag nämna att Bambis mamma syns i både Djungelboken (Indien), Bernard och Bianca (Bayou) och Skönheten och Odjuret (Frankrike), medan den ursprungliga filmen "Bambi" (där hon var med först) utspelar sig i Vermont i norra USA! Alltså gjorde hon cameo i dessa filmer!

Vad är Bernard och Bianca för djur?

De två mössen Bernard och Bianca är medlemmar i en internationell räddningsstyrka som har till uppgift att hjälpa nödställda djur och människor.

Vem kan rädda mig Bernard och Bianca?

Via flaskpost når Pennys bön om hjälp fram till mössens internationella räddningstjänst. Bianca och räddningstjänstens portvakt Bernard åtar sig att försöka rädda flickan. Bernard och Bianca må vara två små möss, men när det verkligen gäller finns det inga större hjältar. Penny skall räddas till varje pris.

Vad heter Sir Väs på engelska?

Den söta Sir Väs I Disneys filmversion av Robin Hood (1973) möter vi ormen Sir Väs (Sir Hiss på engelska), som med sin söta sovstil är vår absoluta favorit. Prins John har tagit över makten, och han styr över landet med järnhand med hjälp av sina undersåtar Sir Väs och Sheriffen av Nottingham.

Vem gör rösten till tjuren Ferdinand?

Berättelsen om den saktmodige tjuren Ferdinand framförs av nyligen bortgångne Hans Lindgren, vars välmodulerade röst har hörts som ormen Kaa, dvärgen Glader, musen Roquefort i ”Aristocats” – plus som figurer i ”Peter Pan”, ”Lady och Lufsen”, Pongo, ”Bernard och Bianca” samt ”Atlantis”.

Vad heter Robin Hoods kompisar?

Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg.

Vad heter lilla sjöjungfruns systrar?

Filmen «Den lilla sjöjungfrun» har flera spännande flicknamn. Sjöjungfrun Ariel har sex systrar: Attina, Aquata, Andrina, Arista, Adella och Alana.

Relaterade inlägg: