Vad kostar det att sälja bilen på KVD?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att sälja bilen på KVD?

Vad kostar det att sälja bilen på KVD?

Om bilen säljs för under 100 000 kr är provisionen 10 % av försäljningspriset, dock lägst 6 595 kronor och högst 9 999 kronor. Om bilen säljs för mellan 100 000 kr och 499 999 kr är provisionen 5 % av försäljningspriset, dock lägst 10 000 kronor och högst 15 000 kronor.

Vad betalar bilhandlaren för min bil?

Vanligast är att bilhandlaren köper din gamla bil av dig och du köper din nya bil från bilhandlaren, vilket i realiteten innebär att du alltså endast betalar mellanskillnaden. I vissa fall vill bilhandlaren inte köpa bilen själv utan agerar istället som en bilförmedlare för att sälja din gamla bil.

Är bilpriser se gratis?

Bilprisers värderingar är alltid gratis för privatpersoner. Du behöver aldrig ange några personuppgifter för att värdera hos oss. Vi gör ca 18 miljoner bilvärderingar om året för generalagenter, bilhandlare, finansbolag, leasingbolag och myndigheter.

Kan man lita på Kvdbil?

Mycket bra service. Mycket bra service, snabba svar vid frågor och en heltäckande tjänst som tar hand om allt. Typ. Om budgivningen går bra är det värt varenda krona.

Hur mycket tjänar en bilhandlare?

– Jag skulle säga att en bilhandlare drar av minst 15 000 kronor och ofta i området 20-30 % på marknadsvärdet. Precis som med en försäljning mellan privatperson och privatperson så är det köplagen som gäller när du säljer en bil till en bilhandlare. Men även här gäller det att vara noga med köpavtalet.

Hur mycket vinst får en bilförsäljare?

På en begagnad bil kalkylerar bilhandlaren med en marginal på minst 20 procent. Det betyder i praktiken att du får 100 000 kr för en bil som är värd minst 120 000 kr. De flesta av oss accepterar bilhandlarbuden eftersom vi bara gör en bilaffär vart tredje till fjärde år.

Relaterade inlägg: