Kan man köpa biljetter på Liseberg?

Innehållsförteckning

Kan man köpa biljetter på Liseberg?

Kan man köpa biljetter på Liseberg?

Det går att köpa entré och åkprodukter i våra entrékassor i mån av plats. Vid spontanbesök rekommenderar vi dig att alltid kolla tillgänglighet i bokningskalendern här på liseberg.se innan du kommer till parken. Kan jag boka plats/köpa biljetter på telefon? Nej, det går inte att boka eller köpa över telefon.

Vad är Lisebergskortet?

Med Lisebergskortet, Stora Guldpasset och Lilla Guldpasset kommer många fina parkerbjudanden – mat, dryck, spel, åkpass, shopping och förtur till evenemang för att nämna några. Då och då får du även erbjudanden hos våra vänner utanför parken.

Hur mycket kostar inträde på Skara Sommarland?

Barn under 1 meter – gratis. Vuxen - från 349 kr. Senior (60+ år) - från 175 kr.

Hur mycket kostar det att hyra liseberg för sig själv?

En ständigt återkommande fråga är hur mycket Michael Jackson fick betala för att ha Liseberg för sig själv. Svaret är: Inte en krona. Från Lisebergs sida ansågs PR-värdet vara mer värdefullt än en eventuell hyresavgift.

Vad kostar Lyckohjulen på liseberg?

Anna Backlund‎Liseberg Hej! Ett nummer kostar 5 kr och en bricka (5 nummer) kostar 20 kr.

Hur betalar man på liseberg?

Endast de betalningsmetoder som går att välja i ”kassan” accepteras av Liseberg. 5.3. Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna: Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna.

Hur bokar man biljetter till liseberg?

Här har vi samlat våra åkpass och biljetter. Filtrera fram vad som passar just dig. Nytt för i år är att du måste förboka dag och köpa biljetter här på liseberg.se. Just nu säljer vi inga årskort.

Relaterade inlägg: