Varför får man inte laddare till iPhone 12?

Innehållsförteckning

Varför får man inte laddare till iPhone 12?

Varför får man inte laddare till iPhone 12?

Märkligt kan tyckas, men så är det. Apples nya smartlur kommer inte att skicka med väggladdare (enbart USB-c-kabel) eller Iphone-hörlurar i lådan, och anledningen hävdar Apple är telefonens miljöpåverkan. Apple säger att de behöver konsumera färre tillbehör per såld enhet och därför inte skickar med laddare och lurar.

Varför får man inte laddare till iPhone?

Dessa varningar kan visas av några skäl: din iOS-enhet kan ha en smutsig eller skadad laddningsport, laddningstillbehöret är defekt, skadat eller inte certifierat av Apple eller så är din usb-laddare inte utformad för att ladda enheter. Gör så här: Ta bort skräp från laddningsporten på undersidan av enheten.

Kan man ladda iPhone 12 med USB-A?

För att få snabbladdning behöver du köpa en laddare med USB-C kontakt. iPhones som säljs från Dec 2020 levereras med en USB-C kabel i kartongen (Gäller iPhone SE, 11 och 12 serierna). Alla iPhones som säljs idag laddas med en Lightning kabel. Dessa finns i 2 varianter, USB-A – Lightning eller USB-C - Lightning.

Vad kommer med iPhone 12?

Tillsammans med ett avancerat dubbelkamerasystem erbjuder det nya, viktiga funktioner för digital fotografering och den högsta videokvaliteten i en smartphone. iPhone 12 innehåller också MagSafe, som ger kraftfull trådlös laddning och ett helt nytt ekosystem av tillbehör som enkelt kan användas med iPhone.

Har iPhone 12 USB-C?

Iphone 12-laseringen borde vara svaret på den eviga frågan om usb-c på Apples telefoner. Och svaret är ett rungande nej. Usb-c kommer inte till Iphone.

Vilken adapter till iPhone 12?

Apples USB-C-strömadapter på 20 W För snabbladdning kräver iPhone 12-modeller och senare en strömadapter med en lägsta uteffekt på 20 W, exempelvis Apples USB-strömadapter på 20 W.

Vad följer med Iphone se?

Apple har nu bekräftat att det inte följer med någon laddare eller hörlurar med de fyra nya Iphone 12-modellerna. På samma sätt förhåller det sig med andra modeller som Iphone XR, Iphone 11 och Iphone SE. En laddarkabel följer emellertid med, men numera är det lightning i ena änden och usb-c i den andra.

Vad är det för laddare till Iphone se 2020?

Apple MHJE3ZM/A USB-C Strömadapter - 20W.

Måste iPhone 12 laddas med USB-C?

Men sladden som följer med i lådan till nya iPhone 12 är en lightning till USB-C-sladd och kommer alltså inte att fungera med de där gamla laddarna med USB-A. Anledningen till att Apple skickar med den sladden är att deras laddare som man säljer separat inte har USB-A utan USB-C.

Hur ladda iPhone 12?

Anslut MagSafe-laddarens usb-C-kontakt till en rekommenderad usb-C-strömadapter från Apple eller en kompatibel usb-C-adapter från tredje part på 20 watt eller mer. Du kan även ansluta laddaren till en usb-C-port på en Mac eller pc. Placera MagSafe-laddaren vänd uppåt som på bilden.

Relaterade inlägg: